Panoramautsikt fra workinntoppen!

55 unike leiligheter med fantastisk utsikt
på toppen av Tromsøya

Beliggenhetsmessig, har vi nå gleden av å presentere «indrefileten» på Workinntoppen. 55 nye leiligheter i bygg F1, med panoramautsikt mot fjorden og de aller beste solforhold!

Interessen for leilighetene på Workinntoppen har vært formidabel, og vi er stolte av å kunne presentere et nytt salgstrinn.

Leilighetene på Workinntoppen Panorama får vest- og sydvendt beliggenhet, i fredelige omgivelser helt innerst på tomta. Dette salgstrinnet består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter, med gode og gjennomtenkte planløsninger som passer for deg med sans for kvalitet. Noen leiligheter har egen hybel.

Med gode kvaliteter, marka og lysløypa som nærmeste nabo, kort vei til sentrum og alt du er glad i, har Workinntoppen vært et førstevalg for de som vil ha en splitter ny leilighet.

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag.

Leilighetene har moderne og praktiske planløsninger, hvor hver kvadratmeter er gjennomtenkt og godt utnyttet. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter strenge forskrifter som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske krav som du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

I det nye salgstrinnet tilbys leiligheter fra 41 kvm til 134 kvm. Balkongen eller terrassen til leiligheten er antakelig større enn du vil finne i andre nye boligprosjekter.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister. Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme får man gjerne bedre livskvalitet og ny energi.

Vi ønsker deg velkommen hjem!

Kontakt oss

EiendomsMegler 1 Tromsø Rødbanken, Storgata 65, 9008 Tromsø

Megler Wenche Odden Kvamme
Mobil: 952 12 052
E-post: w.o.k@eiendomsmegler1.no

Megler Dag Little
Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 930 11 511
E-post: d.l@eiendomsmegler1.no