Velkommen hjem

Siden salgsstart i 2014 har mer enn 400 boligkjøpere funnet sitt nye hjem på Workinntoppen. Mange gir oss gode tilbakemeldinger på planløsningene, arkitektur, romslige balkonger og ikke minst, den fantastiske beliggenheten på toppen av Tromsøya, med Workinnmarka som nærmeste nabo.

Flere har etterlyst romslige leiligheter med egen utleiedel. Andre har ønsket seg arealeffektive 2- og 3-roms leiligheter, og det har vi også tatt hensyn til. Viktigst av alt er at alle leilighetene har gjennomtenkte, gode planløsninger og leveres med god utførelse og kvalitet. Nå selger vi den siste leiligheten med egen hybel. Dette er en romslig leilighet med god og solrik beliggenhet. 2 bad i hoveddel og egen garasjeplass i parkeringskjeller, med heis opp til leiligheten.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. På Workinntoppen byr alle muligheter seg i den umiddelbare nærhet; fine turområder, kort vei til byen og alt du er glad i.

Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye selveierleiligheter på Workinntoppen!

Ingen av våre boligkunder er like. Derfor har vi laget mange ulike leilighetstyper og innredningsløsninger. Vil du ha litt større stue, eller er størrelsen på soverommet viktig for deg? Liker du rette, stramme linjer på kjøkkenet, eller vil du ha noe mer klassisk? På Workinntoppen velger du selv!

Viktigst av alt er at du skal like stedet du bor. Derfor legger vi listen litt høyere når vi velger kvalitetene vi tilbyr i nye boliger: Leilighetene leveres med gulvvarme, ingen skjemmende radiatorer.

Balkongen på leiligheten din er antakelig mye større enn du vil finne på andre nye boligprosjekter. På fasadene vil du finne trepanel og tegl.

Vi tilbyr godt gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter. I noen av leilighetene kan du få med egen hybel, for de som har store barn hjemme, eller kan tenke seg en skattefri leieinntekt.

Så snart du har valgt den leiligheten som passer deg best, kan planleggingen begynne. Du vil få tilsendt en omfattende tilvalgsliste med priser og frister.

Vår entreprenør er kjent for sin gode håndtering av tilvalgprosessen og gleder seg til å skreddersy din nye leilighet i tråd med dine ønsker.

HVER KVADRATMETER ER VIKTIG!

Ved utviklingen av Workinntoppen har vi tatt på alvor behovet for gjennomtenkte og arealeffektive leiligheter med gode planløsninger og høy kvalitet.

Vi har ønsket å kunne tilby splitter nye leiligheter, hvor hver kvadratmeter er nøye gjennomtenkt, og kvaliteten er høyere enn i andre nye boligprosjekter. På Workinntoppen vil du finne leiligheter i flere størrelser og prisklasser, men uansett størrelse er det viktig at plassen er godt utnyttet, og at du vil trives i ditt nye hjem!

Gjennomtenkte løsninger for din trivsel!

En ny leilighet på Workinntoppen leveres med gode materialvalg.

Alle leilighetene får vannbåren gulvvarme. De fleste 3- og 4-roms leiligheter får gasspeis, med mulighet for uttak til gassgrill på balkong eller terrasse (uttak til gassgrill, mot tillegg i pris).

Du kan velge mellom flere typer peisinnramming. Gasspeisen leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kjøkken og baderominnredning leveres fra HTH. Velg mellom HTH Scandinavian Classic, eller HTH Focus Softline med innfreste grep. Begge kjøkken leveres i hvit som standard. Du kan velge blant flere spennende farger, mot et tillegg i pris. Benkeplate leveres i heltre eik eller laminat, type Sort Struktur som standard.

Baderom leveres flislagt med et gjennomtenkt flisvalg som gir et moderne og stilrent utseende. Baderom leveres som prefabrikerte enheter med integrert baderomsinnredning i hvit. Ta en titt i visningssenteret vårt, hvor vi har kjøkken og baderomsløsningene utstilt!

På bad og hall/gang/entre leverer vi downlights som belysning i nedsenket himling.

Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken, gang og soverom som tåler gulvvarme. Du kan velge mellom parkett i hvitlasert eller mattlakkert eik. Det leveres fliser på gulv i entré.

Alle oppganger og innvendige fellesarealer får et tiltalende og representativt preg. Porttelefon får kamera, slik at du kan se hvem som ringer på.

Splitter nytt er bedre enn brukt!

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Hvem ønsker ikke å investere i en splitter ny leilighet til fastpris, og dermed slippe opphetede budrunder til kanskje høyere pris og dårligere bruktstandard?

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter blir ivaretar gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Leilighetene på Workinntoppen gir deg disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som tegl, glass, tre og stål. Dette gir husene et lunt og representativt preg.

Alle leilighetene får sin egen private uteplass i tillegg til felles opparbeidet parkområde.

Sentralt og fredelig med nærhet til alt!

En ny bolig gir mulighet for nye, gode vaner! Mulighetene er mange, fra Workinntoppen er det kort vei til en aktiv fritid året rundt. På Workinntoppen bor du nær marka i et av byens mest attraktive boligområder. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme.

Rett utenfor stuedøren finner du mange muligheter for flotte naturopplevelser året rundt. Er du glad i å gå på ski kan du spenne på deg skiene rett utenfor stuedøren og ta en tur i lysløypa. Det vil bli tilrettelagt for egen smørebod i Workinntoppen, tilgjengelig for alle beboere. Utenfor vintersesonger er det fine skogsveier for sykkel- og spaserturer.

Å bo i Tromsø er en opplevelse om du er glad i kultur, handel og spennende matopplevelser. Tromsø sentrum byr på mange hyggelige restauranter, butikker og kulturtilbud. Fra Workinntoppen er det kort avstand til et av Norges mest moderne kjøpesenter, Jekta Storsenter med over 200 butikker.

På Workinntoppen bor du omtrent midt på Tromsøya, med det meste av det du trenger i nærheten. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det er kort vei til Universitetet og det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.

Trivsel i nabolaget er viktig for oss!

Før vi kunne starte byggingen ble det sprengt bort mye fjell for å gjøre plass til nye moderne leiligheter i kant med grøntbeltet.

På Workinntoppen bor du i et hyggelig og bilfritt bomiljø. Bilen står trygt parkert i kjelleren, med heis rett opp til leiligheten din. Du får din egen private balkong eller terrasse. Det er stor etterspørsel etter leilighetene på Workinntoppen. Våre meglere er mer enn behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sett ditt eget preg på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra HTH. Liker du den moderne eller klassiske stilen? Som standard kan velge mellom HTH Focus Softline, med skjulte grep og stilrent design eller et klassisk kjøkken av type HTH Scandinavian Classic. Valget er ditt!

Begge kjøkken leveres i hvitt som standard, med benkeplate i heltre eik eller

laminat Sort Struktur, uten tillegg i pris. Du kan velge blant flere spennende farger på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris.

I bygg C1, E1, E2, E3, F1, B4 og B5, leveres kjøkkenet med integrerte hvitevarer. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

For begge kjøkken vil det bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten om workinntoppen

Boligområdet ligger meget attraktivt til, med fantastisk utsikt utover fjorden, bakenforliggende fjellheimen og nær kontakt til Tromsømarka og grøntområdene som følger høydedraget fra sør til nord på Tromsøya. Boligenes beliggenhet og form tilsier eksklusivitet og fokus på en ”indre ro” i utforming av både innvendige og utvendige rom.

Vår intensjon er å skape moderne og praktiske leiligheter plassert i grønne omgivelser. Alle de lyse leilighetene vender ut mot ekstra romslige, private balkonger og terrasser, med spennende utsikt og gode solforhold. De parkmessige opparbeidede utearealene skaper et positivt supplement til hver enkelt sine private utearealer. Alle leilighetene er organisert mot et felles fint opparbeidet trapperom med heis som leder rett ned i underliggende parkeringsanlegg.

Det dannes et felles uteoppholdsrom og naturlige møteplasser mellom husene i prosjektet, som er viktig for å gi boligområdet og fremtidige brukere en felles identitet.

Det legges opp til at bebyggelsen utføres i kombinasjon mørk antrazith tegl, mørk «glødenede» trekledning, glassrekkverk, sølvfarget beslag og søyler. De store vinduene og skyvedørende samt hjørnevinduene med fri utsikt som man finner i de fleste leilighetene, er med på å skape optimale lys og utsiktsforhold.

Som arkitekt er det ekstra motiverende å jobbe med et prosjekt hvor det legges inn kvaliteter som vi ellers ikke normalt får anledning til å arbeide med.

Prosjektet har vår høyeste prioritet med den hensikt å virkeliggjøre fremtidige brukers boligdrøm.

Hans Bernhard Biserød – Kai Robert Gundersen
Partnere – Sivilarkitekter MNAL – Make Arkitekter AS

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Workinntoppen står Barlindhaug Eiendom AS og Profier AS, to anerkjente aktører i det norske boligmarkedet.

Barlindhaug Eiendom AS er godt kjent i Tromsømarkedet som en betydelig regional eiendomsutvikler, som har realisert flere kjente boligprosjekter i Nord-Norge.

Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/ næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard.

Selskapene har en sunn økonomi og solide eiere.